Wednesday, March 19, 2008

heiparalla!

Mm..v2ike, kiire ja loodetavasti efektiivne kokkuv6te! lendlesime Istanbuli, mis on absoluutselt imeline linn ja sugugi mitte kallis! Inimesed s6bralikud! Kui oled enne k2inud nt Marokos, siis tunduvad kohalikud myygimehed pigem s6bralikud kui puhtalt omakasu peal v2ljas olevad! Erinevalt oma kaaslastest ei leidnud mina tyrgi köögis midagi eriti muljetavaldavat! Erilisi maitseelamusi ei kohanud..k6ik oli selline imelik kört! Midagi erakordselt halba ka ei kohanud samas:)
Ja Tyrklasest host Baris oli suurep2rane! Istanbulist Dubaisse lendasime paaritunnise hilinemisega ja seet6ttu ei j6udnud ka meid Perthi lenbnutama pidanud lennule, sest polnud
eie jaoks hullu midagi...tsillisime m6nuga lennufirma kulul nii lennujaama restoranis kui ka Dubai hotellis. Ning nautisime muidu suhteliselt raskesti ligip22setavat Dubai viisat!
Dubai iseenest ei j2tnud eriulist muljet...seda ka v6ibolla seet6ttu, et n2gime vaid paari kvartalit lennujaama ymbruses!
Ai kurjam, siin sees on nii palav..peab beachile 2ra pagema!
Nii siiski siiski, mis k6ige t2htsam...praeguseks oleme j6udnud Perthi! Lennujaamast v2lja astude embles meid mahe suvebriis! Kuigi ma ei saa m6ne inimese kiusteks mainimata j2tta, et juba Istanbulis tervitas meid soojus, mis lubas s2rgikese v2el ringi silgata!
Aga siin kohtuseime siis Verru ja Hannuga ja homme l2heme v2ikesele n2dalavahetuse tripile Rottnest islandile! Mingi p2ev 2kki laen m2ned pildikesedki ylesse! Ja oluline inf on veel see, et me oleme viimaste p2evade jooksul ikka v2ga yletoidetud!

uhh ja ahh, nyyd tundus mulle kyll, et k6ige murelikumad peaksid oma infon2lja rahuldatuks lugema!

Terve linn on t2na t2is punanstes kleidikestes mehi ja naisi....k2imas on Red Dress Run!
lots of fun!

kallid....aidaa!

4 comments:

Karl Lont said...

See on kyll ilgelt tegija, et te dubaisse saite. Ma kyll lehvitasin hoolega oma passi: "I'm european union citizen, and I hve to see highest tower on the world!"
Ei aidanud.

Littlewing said...

aga mina lähengi Viini- piletid ostetud.

Piret said...

Nii hea on Sinust midagi kuulda. Just ükspäev istusin ja mõtlesin Sinu peale ning tahtsin nii hirmsasti kohe mitut asja öelda. Ja ei osanudki kohe kuidagi kuskile öelda. Ja nüüd nagu imeväel tuli Sinu emps tennist mängima ja mina sain Sinu blogi aadressi ja ongi kohe kuidagi kergem olla, kui tead, et inimene ei ole mitte lihtsalt kuskil Austraalias, vaid vajadusel lihtsalt mõne hiirekliki kaugusel. Nii hea :)

Iris said...

Viin saab olema imetabane, usu mind! Ja olen avastanud, et yksi reisides kogeb ikka ilmselt palju, palju enam! musid M2rks!
Ja Pii..ikka yritan yhtteist kirja panna...loodan, et aeg rahuneb ja saan ka miskit l2bim6eldut yles t2heldada, praegused kirjutised sellised pigem must do stiilis! aga kallid! Ja tead, sina kuluksid siin kuidagi reisikaaslaseks 2ra..klapp oleks suurep2rane ja see riik sobiks meile kahele ideaalselt!