Sunday, August 10, 2008

mina siin!

Oleme oma j2rjega j6udnud v2ikesessse linnakesse nimega Kununurra, mis on kukesammu kaugusel P6hja territooriumist! Siiakanti reisides l2bisime nii m6ningaidki toredaid paiku! Exmouthis sain mina n2iteks sukeldujaks, kohe p2ris paberiga ja nii. Jube tore tegevus, maailm hoopis teistsugusena s22le alt vaadates tundub! Broomist silkasime l2bi, turiste ja kaamleid oli too kangesti t2istopitud! Lahe ja rahvatu koht oli sealne maailmavanim v2liskino, kus vaatasime filmi nimega The Painted Veil, peale meie olid end filmi nautlema seadnud nii m6nedki Eesti m6istes hiiglaslikud nahkhiired. Broomis k2isime veel k6rtsus ning kolasime niisama Perthis kohatud Piraadiga ringi! Esialgne plaaan p2rlilaevale t88le minna aga eba6nnestus. Piraadi jutu j2rele pidi tegemist olema roppraske t88ga, eks hiljem Anni k2est kuuleb!
Broomi ja Kununurra vahele j2i veel Geike Gorge ehk siis v2ga vahva j6e org, mille kaldal peesitasid nii suurema kui v2iksemad krokodillid, meie j2lgisime neid paadiservalt! Tegemist oli v2rskevee krokodega, kes teadaolevalt inimesi v2ga ei himusta! Jan ii me siis j6udsimegi omadega Kununurrasse, kus on m6nusalt soe ja inimesed ka laheda ja rahulikud, aborigeenide osakaal p6hjas on muide oluliselt suurenenud! Sellegipoolest on enamus neist m2rksa rahulikumad, kui need yksikud keda Perthi t2navatel l2rmamas kohtasime! T88ga on siin siiski natu keeruline, kaks p2eva korjasime Eggplante, kuid kuna tegemist on jube raske t88ga siis kolmanda o2eva hommikul loobusime sellest ja yritame l2ida t88d sandlipuufarmis eks n2is, mis sellest plaanist saab! Nu ja nii ongi! Meeleolu pysib ylev!

2 comments:

Littlewing said...

Üks päev ma tundsin kohe täitsa koledasti Sust puudust....

kõrvarõngikud on imelised! Aitäh!

Väiketiib

Anonymous said...

Hei hopsti! Käisin Valge Daami päevadel ja muidugi kohtasin seal Su ema :) tema teavitas mind lahkesti sellest blogist siin ja nyyd vaatasin huviga, et tõesti-tõesti, elu on lill :) mul hea meel, et Sul rõõmus meel. hakkan siia nyyd aeg-ajalt pilku heitma, hm, kõlab kui ähvardus, a loodetavasti ei karda Sa seda :)
emban!