Monday, March 16, 2009

momente!


Heihoo. V2ike sissekanne, sel puhul panen yles m6ned pildid koos lyhitutvustusega, k6igest l2hemalt aga 6ige pea ja n2ost n2kku!
R2ndasime siis Adelaidest Sydneysse rannikut m88da, peatudes seal kus v2hegi laineid v6i tuult v6i siis kinos m6ni h22 film parajasti peale hakkamas.
Adelaides vedas Georgil tuulega p2ris h2sti ning seet6ttu j2ime sinna ka natuke kauemaks kinni kui esialgu planeeritud, aga hea oligi, sest p2rast seda pole v2ga plaju tuult tunda saanud!Et Wendy meiega koos r2ndama saaks tulla, ostsime Herbertile katuseraami ja nyyd ronibki George peaaegu iga p2ev katusele, vaatab mulle ylevalt alla ning seej2rel vabastab Wendyning vuhisen mina j2rve v6i v2ikse lahekese pinnale liuglema. Nagu ikka ei synni siin elus suured asjad pongestusteta, aga pole hullu, teadagi on just tasas6udjad need, kes kaugele j6udvat:PWindsurfist m2rksa populaarsemaks erialaks kujuneb aga kitesurfing, nagu pildilgi n2ha oli Adelaide rand t2is tuulelohe abil veepinnal m2nglevaid tegelasi.George sai uhkelt aasta vanemaks ja n2dalavahetusel ootavadki meid ees suured pidustused, kus t2istada on nii m6nedki synnip2eva kui ka kodumaa kevade saabumist ja m6nda muudki.
Veel pistan viinamarju nii kuis jaksan ja siis polegi muud kui muhedalt kargesse kevadesse!

No comments: