Tuesday, January 26, 2010

kulinaariast

natukene siis meie hiljutistest kulinaariaelamustest:)
Nuhh esiteks tahaksin mina kohe 2ra mainida, et teenindusega pole meil Austraalias vedanud, nii harva kui me ka v2ljas s88nud oleme siis odavates kohtades pole muret siplsti v6etakse meilt soov ja j2rgmine hetk on toit laual ja k6ht t2is, aga vahel igatseb hing ju ka ekstravagantsi j2rele ka meiesugustel vannis elajatel. Tee, mis sa teed oleme me uhke restorani laua taga aga nii m6nigi kord pika ninaga j22nud. Nuhh n2iteks kui eelmise aasta vahetusel Georgi ema siin oli ja meid uhke s88maajaga kostitas, l2ks tollases india restoranis nii m6nigi asi vuntsi, aga kes vana asja meenutab sel... R22gime siis l2hemast minevikust. L2ksime meie Geraldtonis siis mere22rsesse restosse et v2ike l6una nahka pista ja istume maha 6ndsalt ja tuuakse ilusasti arve ja me valime aga road v2lja ja j22me ootama, et keegi tulesk ja tellimuse v6taks, aga millegip2rast olid k6ik teised lauad t2htsamad ja meie j2imegi ootama, kuni kannatust katkes ja k6ndisime k6rval asuvasse m2kki, kus wrapid valmisid minutitega ja k6ht sai natu varju ja interneti avarusteski sai kolatud, r22kimata s22stetud dollaritest. Nuhh ja nyyd samas paar p2eva tagasi k2isime taaskord India restoranis, pidi teine olema parim ja vanim Freos, lisaks oli teine ehitatud vanasse tulet6rjemajja, t2nu millele k6rged laed ja allaliuglemis toru veel seinas. Ja iseenesest oli k6ik vahva, ainult et tellimust ei tuldutki meilt v6tma ja p2rast seda kui teenindati 2ra kolm lauda kes tulid peale meid, otsustasime seekord mitte alla anda ja leti 22rde sammuda ja tellimuse sisse anda. Me saan aru, et ikka juhtub aga kuidagi toidumaitse kohe kahaneb kui teenindus on vilets. Aga nu mis sa siis hakkad peale eks ole. Ma nyyd panen natu pilte yles, millega me pidup2evadel oma k6htu punnitame:)

Alustan siis ylesv6ttega juba mainitud India k88gist, kus tellisime Bengali krevetikarrit, ning Mumtaz kanakarrit, k6rvale kyyslaugu naani leiba...jamm Hiljuti k2isime Perthi sydalinnas ja ei suutnud vastu panna ja "hyppasime " sushi rongile. Oi kui p6nev, see on siis nii, et isutud puki otsas ja nina alt voolavad l2bi erinevad sushi road ja siis valid, mis aga meeldib ja hiljem maksad taldrikute arvu p6hjal, erinevat v2rvi taldrikud olid erinevate hindadega. v2ga m6nus oli ja maitsev ka! Pildike mangost, oi kuidas mulle see pilt meeldib, see on meil l2pparis taustapildiks hetkel...nii maitsev paistab onju! Mangodega on aga selline lugu, et iidsel ajal kui mina veel ALeCoqis t88tasin, siis tuli just v2lja mangomahl, mida mina tykk aega jumaldasin, siis keegi yhel hetkel mainis moka otsast et see maitseb nagu kingaviks ja j2i kylge mulle see maitse ja millegip2rast maitseb see puuvili mulle nyyd nagu kingaviks..tee, mis sa teed...nuhtlus ...ahh...aga Georgile meeldib, v2ga meeldib, nii nagu enamus ylej22nud yhiskonnale, vaatavad k6ik mind siin pika n2oga kui mainin, et n2ed ei istu mulle see mango. Eile oli meil Austraalia Day, mis t2henad seda, et k6ikse austraallane oli rannas grillis vorsti, pistis selle saia vahele, puristas ketshupit peale ja j2ras n2gu nalja t2is. Magustoiduks pisteti yhtse perena lamingtone. Ei j22nud minulgi yle kui riigi synnip2eva t2histada ning kodukootud lamingtone valmistada. Georgil oli taaskord v2ga hea meel.
Nuhh vot nii palju siis praegu. Juhhei ja valleraa.

3 comments:

Ann said...

George sööb mangosid nagu muiste -ikka üle kogu näo koos, nagu peab!

Ja sa paistad vasstikult šokolaadipruun, Irks! Isegi lamingtonide kõrval!

Iris said...

nuhh jahh egas muudmoodi nende mangodega ju ei saa. Aga mis sa teed kui maitseb eksole. Selle pruunlusega on nii et varju palju jaksad ja m8kerda kreemiga nii kuis tuubist tuleb ikka kisub neegerlus kallale. Karm on see siinne sydasuvine taevaketas. Aga ei oska ma midagi muud Sulle Annikene soovita kui aja aga kargud pepsialt v2lja tule suvitama, mis sa seal kylmetad!

piLts said...

Mango jutu peale tuli endalgi hull isu peale. Ma ei saa aru kuidas sulle need ei maitse..superhead:-) Käisin täna just siin araablaste turul, kuid siinsed mangod on täitsa jamad.

Igatahes nautige mangotamist ja mõnusat olemist!